Rólunk

Páratlan Apartmanház

Szállás Szilvásváradon, a Szalajka-völgyben

Páratlan Apartmanház Szilvásvárad központjában a Szalajka völgy bejáratától 100 m-re, jól megközelíthető helyen, csendes, nyugodt környezetben található, ahol igazi vidéki csend uralkodik. Egész évben nyitva tartó korszerűen felszerelt földszinti külön bejáratú,kényelmes 2 hálószobás családi apartmanokkal és emeleti franciaágyas zuhanyzós klimatizált szobákkal szolgáljuk az ide látogató vendégek kényelmes pihenését.

A szálláshely ideális pároknak, családoknak, kisebb-nagyobb családi illetve céges rendezvényeknek. A házban 3 db 2 szobás apartman és 5 db zuhanyzós szoba található (max. 32 fő).

Vendégeink a szállás időtartama alatt 15% engedménnyel étkezhetnek a szilvásváradi Fenyő Vendéglőben, ahol megízlelhetik a híres Szalajka völgyben tenyésztett, helyiek saját receptjei szerint elkészített Sült pisztrángot.Választékban, ízvilágban gazdag étlapról választhatnak. A hagyományos magyaros ételek mellet számos ételkülönlegességeket, sertés, szárnyas, marha, vad, és vegetáriánus ételeket választhatnak.

img
Több éves
tapasztalat
img
Szalajka-völgy
túra
RÓLUNK

Környezetünk

Szilvásvárad

Olyan, mint egy kis ékszerdoboz, amit most önök nyithatnak ki. A Bükk hegység már önmagában a látnivalók kimeríthetetlen sokaságát kínálja. Hazánk egyik legkedveltebb kirándulóhelye a Szalajka-völgy, ahol szabadon élvezhetitek a csodás környezetet, a friss, tiszta hegyi levegőt, a nyugalmat. A völgyben a csobogó patakok, vízesések, pisztrángos tavak csodás látványt fognak nyújtani. Az Ősember-barlang, a múzeumok, a vadaspark látogatása elengedhetetlen része lesz kirándulásuknak, akárcsak az erdei kisvasúttal történő utazás.

Itt van a Fátyol-vízesés is, hazánk egyik kiemelkedő természeti szépsége: a Szalajka-patak vize mintegy 17 méter hosszan zúdul le összesen 18 mésztufagát teraszán.

A híres bükk őserdő önmagában elegendő ahhoz, hogy kicsit elfeledkezzenek a hétköznapokról. Hosszas túrák, csöndes séták vonzó terepe a Bükk hegység. A fárasztóan hosszú munkanapok után valóban megérdemlik ezt a pihenést ezen a gyönyörű helyen.

AJÁNLATKÉRÉS

Vedd fel velünk a kapcsolatot

+3630 9155677