img

Szilvásvárad

Nefelejcs Vendégház

A Nefelejcs Vendégház Szilvásvárad központjában csendes kis utcában a Szalajka völgy bejáratától 500 méterre található.

A vendégház igényesen berendezett és felszerelt. A házban 4 hálószoba, jól felszerelt konyha nappalival együtt, 2 zuhanyzó-wc található.Vendégeink számára 2 szinten helyezkednek el a szobák (4-12 fő részére). Az első szinten 2 szoba, konyha étkező, zuhanyzó, wc található.Mind a kettő szoba franciaágyas,az egyikben plusz 2 heverő, a másikban plusz 1 heverő található.

A második szinten 2 franciaágyas szoba, zuhanyzó-wc található. Az egyik szobában van plusz 1 heverő.

A vendégházat egy időben csak egy családnak, baráti társaságnak adjuk bérbe és természetesen a házigazda nem tartózkodik az ingatlanban. Vendégeink részére korlátlan és díjmentes internet használatot (Wi-Fi) biztosítunk. Zárt udvarban lehet parkolni. A parkosított kertben szalonnasütési és bográcsozási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére.

Elhelyezkedése, valamint a szomszédok közelsége miatt nagy zajjal járó összejövetelek, mint házibulik leány- és legénybúcsúk megtartására sajnos nem alkalmas. Vendégházunkat a természetközeli környezetben pihenésre, kikapcsolódásra vágyó családok, párok és baráti társaságok részére egyaránt ajánljuk.

Szeretettel várjuk minden évszakban vendégeinket.

SZÉP kártyát elfogadunk.

AJÁNLATKÉRÉS

Vedd fel velünk a kapcsolatot

+3630 9155677